Le Bal de Voleurs

Trupa « Farouches » a Colegiului Naţional  « Garabet Ibrăileanu »  Iaşi  prezintă piesa « Le bal des voleurs »dupa Jean Anouilh

Text: prof.  Chiru Raluca

Coregrafie: Broască Daniela

Subtitrare: Ramona Bojoga

Coordonatori: Prof. Chiru Raluca, actor Dumitru Nastrusnicu

În societatea mondenă de la Vichy îsi fac aparitia trei persoane care se recomandă a fi nobili italieni. Ei sunt foarte bine primiti în casa unei doamne din înalta societate, Lady Hurf, care are două surori, Eva si Juliette, curtate insistent de doi vânători de zestre. Cu totii participă la un bal mascat care le relevă adevăratul chip :hot, îndrăgostit, profitor etc.

In final, va triumfa hotia sau dragostea ?

Palmaresul trupei :

– trupa a luat naştere în anul 2009

– prima piesa prezentată a fost adaptarea după spectacolul « Nôtre dame de Paris », cu care am obţinut premiul de excelenţă în cadrul festivalului internaţional  « Zilele teatrului ludic » în anul 2009 , iar în anul următor cu aceeaşi piesă am participat la festivalul « Hai la teatru ».

– a doua piesă a trupei este comedia « C’est de bon ton » , cu care am obţinut diplomă de onoare în cadrul festivalului internaţional « Zilele teatrului ludic » în anul 2010.

– cu aceeaşi piesă am obţinut Premiul pentru calitatea universului sonor si Premiul pentru interpretare – elevului Stepaniant Avetis Cassian pentru rolul Monsieur Jourdain.

– a treia piesă a trupei este comedia « Le bal des voleurs », cu care am obtinut diplomă de onoare în cadrul festivalului internaţional « Zilele teatrului ludic » în anul 2011.

Distribuţie: 

Peterbono – AVETIS CASSIANSTEPANIANT

Gustave RAREȘ OLTEAN

Hector – COZMIN CHELARU

Lady Hurf – RALUCA OCHIANĂ

La cousine Vanessa – BIANCA BOTA

Eva – IONELA RADU

Juliette – ANA MARIA POPA

Dupont – IUSTIN BUTNARIU

Dufort –BOGDAN DUMITRIU

Le detective – STEFAN MACOVEI

Durata:40 min.

Le Bal de Voleurs